Rijtjeshuizen van het nieuwbouwproject in Op Zuid in Zetten

Op Zuid in Zetten

Gevarieerd woningaanbod

In Zetten wordt het prachtige nieuwbouwproject Op Zuid in Zetten gerealiseerd. Het project Op Zuid bestaat uit een gezonde mix van huur en koop en daarmee een grote diversiteit in wijkbewoners.

Vooraanzicht rijtjeswoningen Op Zuid

Op Zuid 

Het plan heeft alles in zich: rust en natuur én de stad. Cultuur en vermaak zijn dichtbij. Bewoners genieten straks namelijk van de voorzieningen van het dorp en profiteren tegelijkertijd van de snelle verbindingen met Nijmegen en Arnhem. Het noordelijke deel van de wijk (fase 1) is inmiddels gereed en opgeleverd.

Qua woonaanbod biedt Op Zuid in Zetten voor elk wat wils. De tweede fase zal bestaan uit ca. 80 woningen met veel variatie: van rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen tot vrijstaande woningen en mogelijk ook levensloopbestendige woningen en starterswoningen. Het aanbod bestaat zowel uit koopwoningen als huurwoningen. De koopwoningen worden in diverse segmenten aangeboden. De sociale huurwoningen worden samen met Woningstichting Valburg gerealiseerd. Naar verwachting start de verkoop van het eerste deel van de 2e fase na de zomer van 2024. 

Aanzicht van de rechterhoek van rijtjeswoningen

MorgenWonen

Net als in het noordelijke deel, worden ook in het project Op Zuid woningen vanuit het MorgenWonen-concept gerealiseerd. is wonen met zekerheid en wooncomfort. De woningen worden in geprefabriceerd in onze fabrieken, waardoor de bouwtijd flink wordt ingekort. Woningen die meer energie opwekken dan verbruiken. Duurzaam gebouwd met de hoogste kwaliteit. MorgenWonen is hiermee dé standaard van industriële bouw. We bieden snelheid, betaalbaarheid en schaalbaarheid.