Foto van de zeikant van het complex The Gallery

The Gallery

Na een omvangrijke, gefaseerde metamorfose vinden technische start-ups én groeiende, kleine ondernemingen een inspirerende werkomgeving voor hun business in de vroegere Chemische Technologiefaculteit van de Universiteit Twente: The Gallery. Het voormalige gebouw is door ons herontwikkeld tot een 500 meter lange etalage voor kennisintensieve bedrijvigheid

Bij de herontwikkeling zijn wij uitgegaan van het bestaande laboratoriumgebouw. Dit gebouw is tot op het beton gestript en gesaneerd, waarna het een nieuwe geïsoleerde jas en een flexibele inrichting heeft gekregen.

Binnenzijde van The Gallery waar tafels te zien zijn van het restaurant/grand café

Hardware, smartware en service

The Gallery staat op de scheiding tussen de universiteitscampus en het Business & Sciencepark - een ideale locatie voor een verbinding van onderwijs en bedrijfsleven. Het bevat hardware (fysieke ruimte om te ondernemen), smartware (directe toegang tot kennis, kapitaal en kunde) én service (voorzieningen als een receptie, parkeergarage, restaurant en grand café). Zo worden onderwijs, overheid en ondernemen op één plek samengebracht.